Descripciones Nícolo - Mètode d'iniciació al Violí Descarga



Download Nícolo - Mètode d'iniciació al Violí

Photo

Mètode ideal per ser utilitzat durant la 1a etapa del nivell elemental de la LOGSE. Introdueix de forma amena i pràctica la tècnica de l'arc i de la mà esquerra, alhora que afavoreix l'educació del gust musical, imprescindible per adquirir una bona base. S'hi adjunta un CD d'acompanyaments pianístics amb violí i sense. Aquests acompanyaments també es troben escrits a l'annex.
Aquest mètode presenta cançons del repertori infantil català. Igual que la versió castellana, adjunta un CD d'acompanyaments pianístics, amb violí i sense, que també es troben escrits a l'annex.

Totes dues versions adjunten una taula d'exercicis físics, molt eficaç per evitar lesions derivades de les males postures en l'estudi de l'instrument. .

Encuentre y descargue sus libros favoritos sin gastar dinero extra. El registro es gratuito.

Haga clic aquí para descargar:

Mirror : Link 1 - 48,411 KB/Sec


Mirror : Link 2 - 40,005 KB/Sec


Leer Libros Online Gratis Pdf, Como Descargar Libros Gratis Para Tablet, Las Mejores Paginas Para Descargar Libros, Descargar Libros Con Utorrent,Libros Imprescindibles Que Hay Que Leer, Papyrefb Descargar Libros Gratis, Descargarse Libros Gratis, Descargar Libros Gratis Sin Registro, Mejor Pagina Para Descargar Libros Pdf, Leer Libros Online Gratis Sin Descargar